Behandlinger

Alle behandlinger kan kombineres etter eget ønske. Dette vil gi en pakkepris.

Priser er veiledende og avtales nærmere ved inspeksjon av bilen. Priser på denne siden tar utgangspunkt i en normal størrelse bil, det kan bil en høyere pris på en SUV og andre store biler.

Vask og voks

Bilen vaskes grundig ned med flere typer avfettinger for å fjerne forurensning fra lakken. Når asfaltrester, metallpartikkler og annet er borte, starter berøringsvasken.  Når vasken er ferdig, sprayes en våt voks på hele bilen. Typisk holdbarhet for voks er 4-6 mnd. .

Pris 1000,- eks.mva

Polering med voks

Bilen vaskes på samme måte. Når bilen er tørr, poleres den med passende poleringsmidler og maskiner. Det hentes opp glans fra lakken, og småriper fjernes. Dypere riper dempes og blir mindre synlige. Avsluttes med en voks med holdbarhet på rundt 6 mnd

Pris fra 3000,- eks.mva


Motorvask

Å vaske motoren på bilen kan fort bli en dyr affære hvis man ikke vet hva man driver med. I motorrommet på nyere bilder er det i dag mye elektronikk som ikke skal ha vann, og i alle fall ikke en runde med høytrykks-vasker. Overlat denne jobben til oss og vi gir bilen en skånsom vask av motorrom etterfulgt av plastfornyer.

Motor før vask
Før motorvask
Nyvasket motor
Resultat etter en motorvask

Pris 300,- eks.mva


Sliping av frontlykter

Slitte lykter? Det er en feil som ikke går gjennom EU-kontroll. Det er også farlig å ha dårlig lys.
Lyktene kan kanskje reddes uten å måtte skifte dem. Lyktene slipes ned og poleres blanke igjen. Så påføres en coating beregnet på frontlykter med 2 års holdbarhet på UV beskyttelse.

Før behandling..
Før behandling..
Etter behandling..
Etter behandling..

Pris 1000,- eks.mva


Interiør

Skinnseter

Seter støvsuges grundig. Rengjøres så med spesialprodukt for skinn. Så settes de inn med Max Protect Ultiamte Leather Coat. Den beskytter mot smuss og avfarging. Setene blir også lettere å rengjøre. Gulv blir støvsud, matter vasket og resten av interiør tørket av

Pris  fra 1200,- eks.mva

 

Dyprens av stoffseter

Setene støvsuges. Sprayes så med tekstilrens som jobbes inn med en børste. Etter litt virketid, suges alt ut med rensemaskin. Gulv blir støvsud, matter vasket og resten av interiør tørket av. Når alt har tørket, settes setene inn med Max Protect Ultimate Fabric Coat som gjør setene vannavisende og lettere og holde rene

Pris fra 1200,- eks.mva

 

Fjerning av vond lukt (ozonering)

Sliter du med vond lukt i bilen? Det kan være enklere  å gjøre noe med enn du frykter. Bilen støvsuges og vaskes lett innvendig, ingen dyprensing. Så kjøres en ozon generator i noen timer. Dette bør fjerne kilden til den dårlige lukten.

Pris 1000,- eks.mva


Rutebehandling

Rengjøring og forsegling av ruter. Med Max Protect Ultimate GlassCoat Pro varer opp mot 30000 km eller 2-3 år.

Pris: 1300,- eks.mva


Coatinger

Priser er basert på at det er en «normal» størrelse bil med lakk som ikke trenger mer enn 1-steg polering. Ta gjerne kontakt for en vurdering av din bil og mer info. Tillegg for suv kr 800,- Tillegg for 2-stegs polering fra kr 900,- 

Max Protect

Max Protect V1, 12 mnd. kr 5000,-
Max Protect V2, 18 mnd. kr 5400,-
Max Protect V1+V2,24 mnd. kr 7000,-
Max Protect R, 24 mnd. kr 6600,-
Max Protect V1+R, 36 mnd. kr 8000,-

Vedlikeholdsvask av biler med coating; Bilen vaskes grundig og tilstand på coating sjekkes. Anbefales å gjøre en gang pr år. Kr 1000,-

Videoer av Max Protect produkter her

Kamikaze Collection

Kamikaze Miyabi, 18-24 mnd kr 6000,-
Kamikaze Miyabi+ISM Pro, 36 mnd kr 8000,-

Oppgitt holdbarhet er ved riktig vask/vedlikehold

Alle priser er eks.mva


Salgsklargjøring

Skal du selge bilen?.. Det er ingen tvil at førsteinntrykket har mye å si for om du får solgt eller ikke. Bilder av en vasket og nypolert bil utvendig, rent og skinnende innvendig skaper et godt førsteinntrykk.

Avtales hva som skal inngå i pakken, men typisk er vask, rubbing og polering utvendig. Avsluttes med voks og plastfornyer. Interiør støvsuges. Tørkes så over med mikrofiber. Gulv dyprenses. Seter dyprenses og impregneres(stoff) eller renses med riktige produkter og impregneres(skinn). Ruter vaskes innvendig og utvendig. Kan behandles med ruteforsegling. Motor vaskes og plast settes inn med en plastfornyer. Felger vaskes så godt det er mulig mens de sitter på bilen og  utsiden vokses.

Ta kontakt for pris!


Nybilklargjøring

Det er viktig å ta vare på en helt ny bil. Den kan kanskje bli enda blankere enn den kom fra fabrikk. Lakk korrigeres/poleres. Coating etter ønske. Ruter kan forsegles. Interiør  kan impregneres. Pris avtales nærmere, men her er ca priser ved lakk som ikke krever mye jobb:

Max Protect V1, 12 mnd. kr 5000,-
Max Protect V2, 18 mnd. kr 5400,-

Max Protect V1+V2, mnd. kr 7000,-
Max Protect R, 24 mnd. kr 6600,-
Max Protect V1+R, 36 mnd. kr 8000,-

Forsegling av ruter med holdbarhet opp mot 2 år/30.000 km, kr 1200,-

Innvendig:
Impregnering av skinn og/eller stoff   1200,-

Felger:
Coating av felger 1000,-

 Alle priser er eks.mva